Magnetizace dává vodě zcela zvláštní a biologicky významné vlastnosti. Voda se stává měkčí (snižuje se povrchové a vnitřní napětí) a mění se i její chuťové vlastnosti. Doporučujeme dobu expozice 15 minut až 4 hodiny. Magnetizaci tekutin urychlí a efekty prodlouží, pokud se tekutina uvede do varu a nechá se v magnetickém poli vychladnout. Tento postup je nejvhodnější při přípravě čajů, zejména z bylin. Magnetizovat lze i jídlo a hlavně ovoce s vysokým obsahem vody.
Většinou se léčebně používá magnetizace vody severním pólem. Experimenty prokázaly větší odolnost organismu proti infekci, regulační účinky na trávící trakt, protiaterosklerotické efekty, zklidňující účinky na nervový systém.
Přístroje řady Renaissance umožňují velmi jednoduše přípravu magnetizované vody v domácnosti, například vložením lahve s vodou do kruhového aplikátoru CAVO a nebo postavením na libovolný aplikátor. Tato voda má velmi dobré detoxikační účinky a celkově napomáhá k udržení a zlepšení kvality látkové výměny.
Upozornění: Informace a příspěvky uvedené na této stránce jsou archivovány v rubrice "Historie magnetoterapie". Informace zde uvedené nemusí odpovídat současnému stavu.
Aktuální informace o možnostech použití magnetoterapeutických přístrojů Renaissance najdete zde.
Veškeré informace na těchto stránkách jsou obecného charakteru. Nevyužívejte tento obsah či jakýkoliv jiný obsah na internetu ke stanovení diagnózy. Správnou diagnózu může vždy stanovit pouze odborný lékař. Neodkládejte návštěvu lékaře a řešte svůj zdravotní stav včas.
Zavolejte nám na naši bezplatnou infolinku (+420) 800 810 800, nebo nám odešlete jednoduchý formulář pro rychlý dotaz a my se Vám ozveme. Rádi Vám s čímkoliv poradíme.
MÁM DOTAZ